Onze AVG Diensten

De AVG is per 25 mei 2018 ingegaan. Veelal hebben bedrijven de AVG-gaten gerepareerd of zijn daar nog mee bezig. Het is nu zaak om bij de blijven en te voorkomen dat opnieuw achterstanden worden opgelopen in de bescherming van persoonsgegevens van je medewerkers en klanten. Vanuit DB3 bieden we 3 standaard diensten die jou helpen om in control te blijven en je data security en controls mee te laten groeien met de groei van je bedrijf.

AVG Quick Scan

Welke persoonsgegevens verwerkt mijn organisatie? Wie heeft toegang tot welke gegevens? Met wie worden deze gegevens uitgewisseld? En welke risico’s gaan hiermee gepaard?
Met de DB3 AVG Quick Scan, kunnen wij in korte tijd antwoord geven op deze vragen en een plan aanbieden om gevonden risico's te minimaliseren.

Learn More
AVG Implementatie

DB3 ontzorgt uw bedrijf volledig op het gebied van databescherming en privacy. Wij analyseren en implementeren processen die de veilige verwerking waarborgen.
Met de DB3 AVG Implementatie methodiek kunnen wij heel gericht en gecontroleerd de juiste aanpassingen doorvoeren in processen en techniek.

FG-as-a-Service

De FG’s/DPO's van DB3 hebben diepgaande kennis van zowel AVG wet- en regelgeving als jarenlange ICT-ervaring, wat een unieke combinatie geeft op het gebied van privacy en bescherming van persoonsgegevens .

Learn More