Opleiding

Data Driven Architecture

By 15 oktober 2017 No Comments

Data Driven Architecture

Elke organisatie moet nadenken over de inrichting van het data landschap. Vaak staat data in de ‘primaire systemen’ en wordt het ontsloten via een data warehouse. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen die van belang zijn voor de organisatie. Data science, analytics, big data, enterprise service bus, ECM integratie, ontkoppeling van data vastlegging en data gebruik, de toenemende rol van data management, etc.

Organisaties moeten een visie vormen hoe al deze componenten en ontwikkelingen samen komen en gecombineerd kunnen worden. Hoe moet het landschap er over een aantal jaren uitzien, en welke stappen moeten gezet worden, welke keuzes moeten gemaakt worden.

Doelstellingen

  • Benoemen van de relevante keuzes die de organisatie moet maken in een veranderend data landschap.
  • Visie en verwachtingen op het gebied van data governance, data management, master data, BI, data architectuur, data infrastructuur, data science, data beleid aan elkaar te gaan verbinden.
  • Deze vertalen naar een eerste opzet voor een roadmap en een opzet/visie op het data landschap, gekoppeld aan verschillende organisarie rollen.

Doelgroep

De doelgroep bestaat uit senior consultants/architecten, iedereen die in een CIO of CDO office werkt, project/programma managers, informatiemanagers met inzicht in de puzzels en uitdagingen van de data driven organisatie. Kortom: iedereen die (inhoudelijk) betrokken is bij de keuzes die organisaties moeten maken over hun data landschap.

Praktische zaken

Studieduur
2 dagen
Opleidingsdata
27 en 28 september 2018
19 en 20 november 2018
Kosten
€ 1.750 p.p. excl. btw.
Locatie
Utrecht

Meer info? Ontvang nu de brochure!

In de brochure vind je meer info over het programma, de docenten en de toegevoegde waarde. We mailen deze direct naar je toe!

Aanmelden voor deze opleiding

Wil je deelnemen aan deze opleiding? Je kunt je meteen inschrijven, er zijn nog plaatsen beschikbaar.

De opleiding bestaat uit twee dagen en heeft een interactief karakter: theorie, discussie en de toepassing in cases wisselen elkaar steeds af.
De opleiding wordt tussen 9:00 en 17:00 gegeven, in Utrecht.
Deze opleiding wordt ook als in-house opleiding aangeboden.