Onze Informatie Management Diensten

Informatie Management is de sleutel tot succes voor iedere organisatie of project die zich bezighoudt met rapportage, AI, IoT en gewoon data science. Veelal gaat het succes niet verder dan de kwaliteit en leverbaarheid van de gebruikte data. Een goed ingerichte Informatie Management Strategy verhoogt uw succes in inzicht en conversie. DB3 levert verschillende diensten op het Informatie Management vlak.

Ad Interim

Vanuit DB3 leveren wij gekwalificeerde collega's voor functies in lijn of project op het gebied van Informatie Management. Te denken valt aan: Informatie Managers, Strategische Data Adviseurs, Data Governance Consultants, etc.

Strategisch Data Advies

Het ontwikkelen van een strategie om data te gebruiken als een asset in uw bedrijfsvoering met alle veranderingen die momenteel plaatsvinden, kan een grote journey zijn. DB3 ontzorgt u in dit proces en ontwikkelt samen met u een strategie die rekening houdt met uw doelen, bedrijfscultuur, nieuwe technologien en ontwikkelingen en haalbaarheid in tijd, geld en risicos.

Data-Governance

Governance van uw belangrijkste assets wordt vaak als laatste ingeregeld. Toch laten veel bedrijven hier kansen liggen om sneller meer uit hun data te halen. Data integratie problemen op allerlei niveaus leiden vaak tot vertraging en frustratie. DB3 helpt u in dit proces met de inrichting, invulling en second opinion.